מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיכון הרפס אצל תינוקשלי04/09/2017
שלום,
התינוק שלי עוד כמה ימים בן חודש.
עכשיו הרגשתי עקצוץ בשפתיים ונראה כאילו עומד לצאת לי הרפס (לא פעם ראשונה). עד שהרגשתי את זה, כל הבוקר והצהרים, הייתי עם התינוק שלי, חיתלתי אותו, נישקתי אותו בפנים ועוד..
קראתי עכשיו באינטרנט שזה מאוד מאוד מסוכן לתינוקות ואני ממש בלחץ. מה הסימפטומים של הדבקה אצל תינוקות? מה עלי לעשות??
אשמח לתשובה בהקדם, אני ממש בלחץ.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חשיפת תינוק להרפס
ד''ר אריק האס04/09/2017תודה על השאלה.
אני ממליץ שתפני לרופא מטפל לבדיקה גופנית והדרכה.
בברכה,
דר אריק האס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עוד שאלה
שלי04/09/2017למה הכוונה??
התייעצתי עם הרופא בטלפון והוא אמר לעקוב ולראות אם מתפתח חום או פצע.. יש עוד משהו?
כמה ההידבקות מסוכנת בגילו?
אשמח בבקשה לפירוט, אני ממש לחוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חשיפת תינוק להרפס
ד''ר אריק האס04/09/2017הכוונה:
יש לקבוע תור לרופא ילדים לצורך בדיקה גופנית.
המשך המלצות, אם בכלל, יש לקבל ממנו אחרי שהוא בודק את התינוק.
בברכה,
דר אריק האס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה בבקשה
שלי04/09/2017כשדיברתי עם הרופא הוא לא הזמין לבדיקה, בבקשה תוכל לפרט למה הכוונה , כדי שאוכל אולי לבקש ממנו? מה הוא צריך לבדוק לדעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)