מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אבעבועות רוחאילת28/05/2008
לפני כחודש וחצי, בהיותי בשבוע ה-30 להריון, באתי במגע עם ילדה שבאותו ערב יצאו לה פצעונים של אבעבועות. אני אינני מחוסנת למחלה ולכן קיבלתי נוגדנים. נאמר לי שהנוגדנים יעילים למשך שלושה חודשים, ואני יכולה לראות את עצמי מחוסנת לזמן הזה. על סמך המידע הזה לא חיסנתי את ביתי בת השנתיים, והיא לפני שמונה ימים חלתה במחלה. בבירור שני עם מומחים למחלות זיהומיות התברר לי שאני לא מחוסנת ושעלי לקבל את הנוגדנים פעם שניה. מאז שמרתי על מרחק מהילדה ברמה של לא לבא במגע, אך שהינו באותו הבית. השאלה שלי היא האם אני אכן יכולה להחשיב עצמי כמחוסנת או שעדיין עלי לשמור מרחק מסויים מביתי? מה גם שרוב הפצעים שלה הגלידו כבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבעבועות
ד''ר אורלי מגד28/05/2008נוגדנים נחשבים מגנים למשך 3 שבועות ואכן היה עלייך לקבל שוב נוגדנים, יש אפשרות שהנוגדנים עדיין מגינים עלייך אך לא ניתן להבטיח זאת. אם עברו יותר מ-4 ימים מאז חלתה ביתך אין טעם שכעת תקבלי נוגדנים. אבעבועות מדבק באויר ולכן גם אם לא באתן במגע יתכן שנדבקת. אם כל הפצעים הגלידו לגמרי היא אינה מדבקת יותר. במידה ותחלי פני מיד לרופא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)