שאלה בקשר לחיסון אצל מבוגר

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לחיסון אצל מבוגר
    מאיר
    19/02/2019

שלום וברכה אני יליד שנת 81 ובזמני היה רק חיסון לחצבת שעשינו .בתור ילד לא היה לי אבעבועות רוח ואדמת ואפילו פעם עשיתי בדיקת נודגנים שיצאה negetive למחלות ה"נל. בני בכיתה א היום עשה חיסון מרובע היום בבית ספר האם יש סיכון כלשהוא שאני יכול להדבק ממנו במחלה עצמה? ובאופו כללי האם כדאי לבן אדם בגילי להתחסן לאבעבועות ואדמת ?תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לחיסון אצל מבוגר

מאיר
    19/02/2019

יש לציין שלא חליתי באבבועות בתור ילד בוודאות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבקה באבעבועות רוח לאחר חיסון

ד''ר אריק האס
    20/02/2019

מאיר,

הסיכון להדבק באבעבועות רוח מילד בריא שחוסן הוא נמוך ביותר. כאשר נבדק הנושא על ידי הוועדה המייעצת לחיסונים בארצות הברית ב-2007, מצאו העברה מוכחת של הזן התרכיבי רק ב-5 מקרים מתוך 55 מיליון מנות שניתנו.
    מומלץ שמבוגרים שלא חוסנו או חלו נגד חזרת, אדמת ו\או אבעבועות רוח יהיו מחוסנים נגד מחלות אלה.

בברכה,
    ד"ר אריק האס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו