צהבת B ופפילומה - טווחים והאם אפקטיבי

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום
 
  • צהבת B ופפילומה - טווחים והאם אפקטיבי
    ריאן
    03/02/2021

    שלום
    קיבלתי חיסונים לפפולמה וצהבת B
    מנה שנייה לצהבת אחרי כחודש וחצי
    מנה שנייה לפיפלומה אחרי כחודשיים
    מנה שלישית לצהבת לאחר כ 7 חודשים מהשניה
    מנה שלישת פיפלומה לאחר כחצי שנה מהשלישית
    לאחר מכן קראתי שהטווחים אמורים להחיות קטנים יותר
    האם החיסון אפקטיבי או שעלי לעשות שוב או שאבוד?
    תודה


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • מרווח בין מנות החיסון

    ד''ר אריק האס
    08/02/2021

    שלום ריאן,

    המרווחים בין מנות הם מרווחי מינימום. אין סיכון לפגיעה במועילות החיסון כאשר ניתן אחרי מרווחים אלה.

    מכיוון שמרווח מחושבל בתאריכים מדויקים ולא בצורה שתיארת, מומלץ להתייעץ עם הגורם המחסן או בלשכת הבריאות כדי לבדוק שהמנות ניתנו על פי ההנחיות.

    בברכה,

    ד"ר אריק האס

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


