מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגבי הדבקה אפשרית בhivשמואל16/10/2024
יש מקרה שגורם לי לחרדה ואני לא יושן בגללו ואני צריך ייעוץ תשובה מדויקת
שלום דוקטור רציתי לדעת משהו שלגבי מקרה שקרה לי נכנסתי לשירותים ציבוריים בתחנה מרכזית
והתיישבתי על פתח האסלה ופתח הפין שלי (הרירית )
בא במגע עם מעט דם שהיה על קרש האסלה
הדם נראה לי כטרי מאוד בן מספר שניות (כנראה שייך לאותו אדם שהיה שנייה לפניי בשירותים אולי הוא נחתך או דימם )יש לציין שנראה לי שהיה נרקומן
האם מאיזה 2,3 טיפות של דם טרי שנגעו בפתח השופכה וחלק נכנס פנימה יש אופציה להדבקה בhiv ?
אני אשמח אם תוכל לענות לי על כך תשובה וודאית ,
ואם אין לך תשובה כזאת אשמח אם תוכל לבדוק לי את הנושא עם אחד הקולגות שלך שמבין בנושא בבקשה תעזור לי דוקטור אני לא יושן בלילה ואין לי עם מי להתייעץ ,אותו אדם שהיה שם היה נראה נרקומן 😥
אני בפחדים מאוד אשמח לתשובה אמינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הדבקה מ-HIV
ד''ר אריק האס16/10/2024שלום רב,
המקרה שתיארת אינו מהווה סיכון להדבקה ב-HIV. אם יש שאלות נוספות, אני ממליץ לפנות לרופא המטפל שלך.
בברכה,
ד"ר אריק האס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)