חיסון לאבעבועות לילד שאולי כבר נדבק

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• חיסון לאבעבועות לילד שאולי כבר נדבק
    הילה
    27/07/2008

שלום רב, בני בן ה-6 חולה באבעבועות זה היום השני. יש לי בן נוסף בגיל 3 ואני בשבוע ה 38 להריוני. האם כדאי לחסן את הילד הקטן עוד היום או שעדיף לחכות ולראות אם כבר נדבק (אולי החיסון אינו אפקטיבי או מסוכן כאשר כבר נדבק) , כמו כן, מה עלי לעשות במידה ואני יולדת ? להיות בהסגר , להתרחק מהילדים, לחסן תינוק? תודה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבעבועות

ד&
    28/07/2008

ניתן לחסן את ילדך השני תוך 3 ימים מהתחלת המחלה אצל הילד הראשון וכדאי בעיקר בגלל הלידה הצפויה. זה לא מונע לחלוטין את הסיכוי שיחלה אך מורידו. אני מקווה שאת חלית בעבר באבעבועות, אם לא-פני מייד לרופא שלך להנחיות. לאחר הלידה, אם יהיה ילד חולה בבית, התינוק שלך די מוגן מהנוגדנים שלך (בהנחה שחלית בעבר) ורוב הסיכויים שלא ידבק, אך לא הייתי מסתכנת. המחלה מאוד מדבקת ועוברת באויר. לפעמים משאירים בבי"ח לאחר הלידה עוד מספר ימים עד שהילדים בבית יבריאו, ואם לא עדיף שהתינוק לא יהיה באותו חדר עם הילד החולה עד שיבריא לחלוטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו