מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיסונים לתינוקת בת 3 חודשיםמיכל18/10/2008
הילדה שלי עדיין לא חוסנה . היא נולדה ב 3.7.08 והיא בת 16 שבועות. מתוכנן לש חיסון מחומש ביום חמישי ה-23.10. אני מעוניינת בנוסף לתת לה את הפרבנר ואת חיסון הרוטה ריקס. מכיוון שאיני מעוניינת לתת לה שבעה חיוסנים ביום אחד למרות שקראתי שאין מניעה לתת לה את הכל ביחד אני לא מעוניינת ליצור עומס על הגוף. וכן שיהיה לי יותר אינדיקציה עם היא אכן תפתח תופעת לוואי. מכיוון שיש הגבלה לתת את הרוטה ריקס עד 20 שבועות מנה ראשונה. מהו סדר החיסונים המומלץ בעיניך. מהו מרווח הגיוני בין חיסון לחיסון. איזה תופעות עלולות להופיע. יש לציין שהיא ילדה בריאה ומפותחת ששוקלת קרוב לשש קילו. מה ההמלצה שלך? כיצד את מתייחסת לטענה שאין צורך לחסן לרוטה משום שזו לא מחלה שהורגת ושיש לתת לילד להתמודד עם נגיפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכל אפשרי
ד''ר אורלי מגד19/10/2008אני ממליצה לתת את החיסונים במועד, כלומר בגיל חדשיים, ואם לא נתת עד כה- לחסן כעת את המחומשת והפרבנר מכיוון שאלה מחלות שפוגעות בעיקר בתינוקות קטנים, ושכיחות המחלות של חלק ממרכיבי החיסון גבוהה בחורף שמייד מגיע. לדעתי אין מניעה לצרף את פרבנר למחומשת מכיוון שכמעט אין לא תופעות לואי משמעותיות.
לגבי רוטה - את צודקת שמחלה זו אינה ממיתה ולכן יותר חשוב בעיני לחסן קודם את השאר, אם את מספיקה לחסן לרוטה הקפידי לא לתת מאוחר יותר מהמומלץ כי לא נבדקו תופעות לואי בילדים גדולים יותר מ-20 שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)