פרבנר ושאר חיסונים

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• פרבנר ושאר חיסונים
    ליאת
    10/11/2008

שלום ד"ר. ביתי בת 3 חודשים. בחודש שעבר קיבלה רוטה והחודש אמורה לקבל מנה ראשונה של פרבנר. אני מודאגת בעיקר נוכח ריבוי החיסונים על גופה הקטן.... כלומר, בין כה יש הרבה חיסונים שהקטנה מקבלת בשנתה הראשונה, אז להוסיף על כך עוד 4 חיסונים??? הקטנה אצל מטפלת ואינה במעון. האם בכל מקרה מומלץ לחסן? אודה לך על דעתך. ברור לי שמומלץ לחסן, אולם מהי ההשפעה על הגוף? מה לגבי סיבוכים? כמו כן, החודש החיסון הראשון של הפרנבר בא סולו אבל בחודש הבא הוא מגיע יחד עם ההמשך של המחומשת, וכך גם בשאר החיסונים ואני מוטרדת מאוד מהעומס על הגוף. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרבנר ושאר חיסונים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסני

ד''ר אורלי מגד
    10/11/2008

כל החיסונים הניתנים בגיל זה הינם כנגד מחלות המסוכנות בגיל זה. לגוף אין בעייה להתמודד ומיליוני ילדים מקבלים חיסונים אלה ללא בעייה. אפשר להדבק לא רק בגן אלא גם בסופרמרקט, אוטובוס, גן משחקים וכו' ולכן היותה אצל מטפלת אינו מספק הגנה מלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר

ליאת
    10/11/2008

האם תוכלי בבקשה לומר לי מהו סדר החיסונים הקרוב לפרבנר מבחינת זמנים וחיסונן שניתן במקביל, בהנחה והחיסון הראשון ניתן בגיל 3 חודשים? כמו כן, במידה ויש חיסון נוסף לאותו חודש, האם כדאי להמתין מס' ימים בין חיסון אחד לשני או לתת שני חיסונים שונים באותה הפעם? שוב תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרבנר

ד&
    11/11/2008

לפרבנר צריך 4 מנות עם שמונה שבועות לפחות בין מנה למנה כשהרביעית צריכה להנתן אחרי גיל שנה. ניתן לתת אותו יחד עם המוחומשת או להפריד - כרצונך. מבחינה רפואית אין הבדל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו