מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- CMV בהריוןדנה30/12/2008
שלום אני בהריון שבוע 8 + 6 ימים אחרי שתי הפלות. בתאריך 16.12.08 עשיתי בדיקת CMV והתוצאות היו CMV IGG - POSITIVE CMV IGM – BORDERLINE CMV AVIDITY 37.5% נדבקתי פעם ראשונה ב CMV בשנת 2003 ומאז נדבקתי שוב בשנת 2005. מומחית למחלות זיהומיות אמרה לי בשנת 2005 שאין מבחינתה שום מניעה להיכנס להריון בגלל הזמן הארוך שעבר. אלה הבדיקות שהיו לי בשנים באחרונות: 1/10/2002 CMV IGG: 21.6 Positive, CMV IGM: positive, Avidity: very low 29/06/2003 CMV IGG: Positive, CMV IGM: positive, Avidity: 38.75% 22/11/2005 CMV IGG: 4.5 Positive, CMV IGM: positive, Avidity: >30% 08/01/2006 CMV IGG: 2.7 Positive, CMV IGM: positive, Avidity: 31.3% 20/12/2007 CMV IGG: 3.3 Positive, CMV IGM: positive, Avidity: >30% 16/12/2008 CMV IGG: Positive, CMV IGM: borderline, Avidity: >37.5% אשמח לדעת אם יש סיכון להריון ומה עלי לעשות? תודה דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV
ד''ר אורלי מגד30/12/2008למרות הפרוט זה לא יעוץ לאינטרנט. עקרונית אני מסכימה עם מה שנאמר לך אך עלייך לבוא ליעוץ מסודר עם כל הנתונים למומחה זיהומיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)