מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חום ממושךענבל22/06/2009
שלום,
בתי בת 1.4 שנים, במשך שלושת החודשים האחרונים חום גופה בערב בסביבות 38 כאשר פעם / פעמים בשבוע מעל 38. בשעות הבוקר חום גופה בסביבות 37.5. החום יורד לבד אחרי מספר שעות ללא התערבות של תרופות להורדת חום. באופן כללי הילדה חיונית ביותר ולא ניכר עליה סימני מחלה כל שהם. שבוע שעבר בצענו בדיקות דם ושתן מפורטות ביותר , רופאת הילדים טוענת שהכל תקין ( בכל הבדיקות למחלות חום למינהן יצאה תוצאה שלילית) רק ESR קצת גבוה 40.
היא הפנתה אותנו לאולטראסונד בטן וצילום חזה שיצאו גם כן תקינים. שאלתי אליכם היא מה לעשות עכשיו....? אני מרגישה קצת בחוסר אונים, כי מצד אחד חוץ מחום נמוך הילדה בסדר גמור מצד שני החום ממשיך .תחושת הבטן שלי אומרת לעזוב את זה ולא להטריד את הילדה בבדיקות נוספות.
רציתי לדעת אם יש בדיקות נוספות שאתם ממליצים לעשות לפני שאני מחליטה "לשחרר" את הנושא.
אודה לכם מאוד אם תוכלו לייעץ לי לגבי המשך הטיפול....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום ממושך
ד''ר גליה ברקאי22/06/2009ענבל שלום,
הפורום מיועד לשאלות כלליות על מחלות זיהומיות וחיסונים, ולא ליעוץ פרטני שכזה. לא ניתן לייעץ לך מבלי לבדוק את הילדה ולעבור באופן מסודר על הבדיקות שלה. אכן, פעמים רבות, לא נמצאת סיבה לחום שכזה (שאינו ממש גבוה) כאשר התפקוד תקין, אולם לא ניתן להכליל. נראה לי שהרופאה שלך ערכה בירור רציני עד כה (אם החום ממשיך יהיה אולי צורך בבדיקות נוספות) ואני ממליצה בחום להמשיך ולפעול לפי המלצותיה.
בריאות שלמה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)