מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיסון לצהבת ביחגית31/10/2009
שלום רב
בני חולה קוליטיס, בן 15, בבדיקות להפטיטיס בי התוצאה היתה undetectble . הבנתי שלא נמצאו סימנים לחיסון ולכן קבל מנה אחת של חיסון אנרג'קס. גם אחרי מנה זו התוצאה היתה אותו דבר והמליצו לנו על חיסון חדש לצהבת בי שנקרא sci-b-vac. האם החיסון מוכר לכם?? האם יש ניסיון בחסון זה? האם אתם יכולים לחוות דעה?
תודה מראש
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון לצהבת B
ד''ר גליה ברקאי02/11/2009חיסון האנג'ריקס מכיל אנטיגן אחד מחלבוני המעטפת. כתגובה לחיסון זה נוצרים נוגדנים מגנים כנגד אנטיגן זה במרבית האנשים, אך קיים אחוז מסויים באוכלוסיה (10% בערך) שאינו מגיב גם למנות חוזרות של החיסון. החיסון החדש מכיל אנטיגן זה וכן מרכיבים מ-2 החלבונים הנוספים שעל מעטפת הנגיף. לכן הוא צפוי להיות יותר אימונוגני (לעורר טוב יותר את מערכת החיסון). קיימות מס' עבודות בחיות מעבדה שמראות שאכן זה כך ועבודות בודדות בבני אדם. בעבודות אלו החיסון היה בטוח ויעיל יותר מאנג'ריקס.
לי אישית אין נסיון עם חיסון זה אך הוא עבר רישוי של משרד הבריאות ואף נכלל בסל התרופות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)







.jpg)
(1).jpg)