מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נוגדנים לחזרתמאיר01/11/2009
שלום!
אני בן 30 וכמה שידוע לי לא היתה לי חזרת,
ערכתי כמה בדיקות דם (שגרתיות) ובנוסף ביקשתי מהרופא לערוך בדיקה של נוגדנים לחזרת
עכשיו, לאחר קבלת תוצאות הבדיקות, איני יודע איזו בדיקה מתייחסת לחזרת...
האם תוכלו לומר לי בבקשה על איזו בדיקה מדובר ומהן התוצאות האפשריות?
תודה
מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיבלתי תשובות - MUMPS IgG Negative
מאיר02/11/2009קיבלתי תשובות - MUMPS IgG Negative
מה זה אומר?
להבנתי זה אומר שאין לי את הנוגדנים, האם זה אומר שעליי להתחסן?
אשמח לתשובה
מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוגדנים לחזרת
ד''ר גליה ברקאי02/11/2009מדוע נלקחה הבדיקה? האם הייתה חשיפה לחזרת?
משמעות התוצאה היא שאינך מחוסן לחזרת וכדאי לחזור על חיסון ה-MMR.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט העליתי את הנושא אל מול הרופאה
מאיר03/11/2009לאחק שנולדה לי בת, ולאור החיסון אותו היא מקבלת, חשבתי שהגיע הזמן לבדוק האם באמת לא חליתי...
בילדותי לא ניתן החיסון אותו מקבלים היום
האם קבלת החיסון היום כוללת בתוכה את הסיכונים הקיימים במחלה עצמה?
תודה
מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסון MMR
ד''ר גליה ברקאי03/11/2009אין סיכון בחיסון אבל גם אין סיבה מיוחדת להתחסן כעת (אין המלצה לחסן מבוגרים שלא חוסנו בילדות).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)