מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תחילת הריון וחיסון נגד שפעת החזיריםל09/01/2010
שלום רב
אני מאובחנת כחולת סרקואידוזיס ודלקת ריאות אאיזונפילית. כיום המצב תקין לגמרי- במעקב רופא ריאות בלבד. לבקשת הרופא- התחסנתי נגד שפעת החזירים בחיסון ללא האדג'ובאנט (כדי למנוע התעוררות המחלה)
אומנם לפי בדיקה ביתית, במועד החיסון לא הייתי בהריון, אך אני מנסה להיכנס להריון כבר זמן מה.
רק לאחר החיסון נאמר לי כי למעשה הוא מיועד לנשים בהריון משבוע 14 בלבד!!
הדבר מדאיג אותי... מה זה בעצם אומר?
האם עליי להפסיק לנסות להיכנס להריון? האם להמתין עכשיו לפחות 3 חודשים לפני שממשיכה לנסות? במידה ואכנס להריון בחודש הקרוב מה הן השלכות החיסון על העובר? האם אני אגרום לו נזק?
אשמח לתשובה כי עד כה לא קיבלתי תשובה ברורה ואני מתחילה לטפס על הקירות מחוסר ודאות
אודה לתשובה מהירה בנושא
תודה רבה
ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון שפעת החזירים
ד''ר גליה ברקאי12/01/2010החיסון ללא האדגוואנט בטוח ביותר, גם בהריון. אם חוסנת ועדיין אינך בהריון אין שום סיבה לדאגה. כמו כן אין שום צורך להמתין עם הכניסה להריון.
טוב שחוסנת - את נמצאת בקבוצת סיכון לשפעת קשה, והיית צריכה להיות הרבה יותר מודאגת ללא החיסון, במיוחד בהריון.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה לך!! ורק בריאות לכולם!
יעל12/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)