חיסון כיתה ב' - לילד PDD אנא עזרתכם

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• חיסון כיתה ב' - לילד PDD אנא עזרתכם
    ר.
    21/01/2010

קיבלנו הודעה שבשבוע הבא מחסנים את ילדי כיתה ב' בחיסון דחף נגד דיפתריה, טטנוס, שעלת, ויתוק ילדים.
    אני ממש חוששת ומתלבטת .
    לא חיסנתי את בני בשנה שעברה ב-MMR ואני עדין בהתלבטות אם לחסן ומתי
    האם ידוע לכם אם יש חומר שימור תרימסול בחיסון של כיתה ב' או חומר שעלול לפגוע בתיפקודו.
    האם ניתן לחסן בחיסון כיתה ב' גם מי שלא חוסן בכיתה א' ב- MMR
    מה הסיכונים?
    האם יש חיזוקים שכדאי לתת לפני החיסון- אם אחליט לחסן אותו
    קצת הסטוריה - בני בן 8 מוגדר PDD בתפקוד גבוה ולאחר חיסון גיל שנה החלו אצלו הפרעות האכילה. שאר הסממנים של PDD כנראה היו גם לפני חיסון גיל שנה אך לא ידענו להבחין בהם.
    אנא עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ר

ד''ר גליה ברקאי
    22/01/2010

אני שמחה שאת מודה בכך שתופעות ה-PDD היו לפני החיסון! לשאלותייך: אין בחיסוני השגרה תיומרסל,וגם לא ב-MMRV. ניתן לחסנו למרות שלא קיבל מנה ראשונה. אני ממליצה בהמשך להשלים מנה נוספת שתעלה את היעילות משמעותית. הסיכונים הם: כאבים באיזור ההזרקה, מחלת חום, פריחה וכו - אין סכנה לתופעות נוירולוגיות בחיסון זה. לא ידוע לי על חיזוקים שיכולים לעזור - החיסון הוא זה שמחזק את בנך מבחינת יכולת ההתמודדות שלו עם זיהומים ולא להיפך.
    שיהיה בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו