ילד חולה

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• ילד חולה
    נורית
    15/10/2007

יש לי ילד בן חצי שנה שניזון מהנקה. מזה חודשייים חולה המון הכוונה היא שהוא מעלה חום לפחות פעם בשבוע למשך לפחות יום יומיים.
    הרופא פוטר את זה כל פעם ב "מחלה ויראלית" ואין מה לעשות. המחלה הראשונה היתה חום גבוה (39.5) ונמשכה 8 ימים. מאז, פעם בשבוע בערך למשך יום יומיים חום נמוך יותר (38.5).
    יש לציין שיש לו אח בן 3 שגם הוא היה חולה כפעמיים במשך תקופה זו. כמו כן הוא "פורח" הרבה לאו דווקא במקביל לחום. האם לדעתך יש צורך בבירור נוסף כלשהוא? האם יש עוד מה לעשות? אני כבר ממש מרחמת על הילד כל הזמן חולה ולא ישן טוב.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד חולה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לסמוך על הרופא

ד''ר דני מירון
    17/10/2007

שלום
    זו תופעה ידועה של מחלות חום חוזרות "וירליות" לאחר גיל חצי שנה (אולי משום שרמת הנוגדנים שהאם מעבירה לתינוקה נעלמת כמעט לגמרי בגיל זה ולילד עדין אין נוגדנים מגינים משלו מאחר ולא נחשף עדין למחלות השכיחות). בילד הבריא, עם הזמן והחשיפה וההתחסנות החוזרת אילו נעלמים (בדרך כלל עד גיל 2-3 שנים). יחד עם זאת ישנם מצבים שעליהם צריך לחשוב - למשל כשל חיסוני (לא נראה לפי "פריחתו של ילדך שאכן כך), או מחלות חום חוזרות אחרות.
    אני בטוח שרופא הילד חושב על הכל
    דני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו