מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיסון פרבנר מפחיד אותיבלה22/10/2007
יש לי בן בגיל 7 וחצי חודשים בריא לחלוטין וקו"פח הציעו לי לחסנו בפרבנר ואני מאוד פוחדת מכך .
שחיסון זה יגרום לנזק אבש הסבר ומידע על חיסון זה תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון פרוונר
ד''ר יצחק סרוגו23/10/2007חיסון זה הוא אחד החיסונים החשובים בשנתיים הראשונות הוא מונע זיהומים על ידי חיידק הפנוימוקוקוס שהוא הגורם הראשון היום בזיהומים בדם במוח בראות ובאוזניים. החיסון לחלוטין לא מסוכן והוא בטוח. רוצי עוד היום!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מסוכן
ד''ר דני מירון23/10/2007שלום בלה
החיסון כנגד פרבנר מונע זיהומים על ידי חיידק הפנאומוקוקוס. החיסון אינו מכיל את החיידק אלא מרכיבים כימיים שלו ועל כן אינו גורם למחלה. למיטב המידע לא תוארה שום תופעת לוואי חמורה בקשר לחיסון זה עד כדי פגיעה קבועה בילדים. מאידך אין שום ספק שהחיסון מונע ביעלות יחסית גבוהה מחלות שיש בהן פוטנציאל לפגיעה קבועה (למשל דלקת קרום המוח ). כמובן, כמו לגבי כל חיסון יש לו תופעות לוויאי קלות.
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)