חיסון פרבנר מפחיד אותי

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• חיסון פרבנר מפחיד אותי
    בלה
    22/10/2007

יש לי בן בגיל 7 וחצי חודשים בריא לחלוטין וקו"פח הציעו לי לחסנו בפרבנר ואני מאוד פוחדת מכך .
    שחיסון זה יגרום לנזק אבש הסבר ומידע על חיסון זה תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסון פרבנר מפחיד אותי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסון פרוונר

ד''ר יצחק סרוגו
    23/10/2007

חיסון זה הוא אחד החיסונים החשובים בשנתיים הראשונות הוא מונע זיהומים על ידי חיידק הפנוימוקוקוס שהוא הגורם הראשון היום בזיהומים בדם במוח בראות ובאוזניים. החיסון לחלוטין לא מסוכן והוא בטוח. רוצי עוד היום!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מסוכן

ד''ר דני מירון
    23/10/2007

שלום בלה
    החיסון כנגד פרבנר מונע זיהומים על ידי חיידק הפנאומוקוקוס. החיסון אינו מכיל את החיידק אלא מרכיבים כימיים שלו ועל כן אינו גורם למחלה. למיטב המידע לא תוארה שום תופעת לוואי חמורה בקשר לחיסון זה עד כדי פגיעה קבועה בילדים. מאידך אין שום ספק שהחיסון מונע ביעלות יחסית גבוהה מחלות שיש בהן פוטנציאל לפגיעה קבועה (למשל דלקת קרום המוח ). כמובן, כמו לגבי כל חיסון יש לו תופעות לוויאי קלות.
    דני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו