הפרשה מהפטמה - המתנה לתגובה

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• הפרשה מהפטמה - המתנה לתגובה
    גלית
    25/07/2010

שלום,
    בתאריך 12/7/2010 פירסמתי בפורום הודעה בנוגע להפרשה ירוקה מהפטמה וטרם קיבלתי תשובה. ייתכן ואין זהו הפורום המתאים לשאלתי, אך רופא ילדים המליץ לי לפנות למומחים למחלות זיהומיות לאחר שלא קיבלתי תשובה מכירורג ומגנקולוג. במידה ואין זה הפורום המתאים, אשמח אם תוכלו לייעץ לי לאן עלי לפנות במקום. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשה מהפטמה

ד''ר אריק האס
    26/07/2010

גלית,

אני מתנצל שלא חזרתי אליך. האמת שאני לא מכיר מספיק את התופעה הזו לתת לך הדרכה מכוונת, אבל ממה שקראתי אני לא חושש למחלה זיהומית מכיון שרוב המחלות זיהמויות הם או מחמירים או מקילים במשך הזמן. ולכן אני לא רואה סיכון לתינוק אם תניקי.

כעקרון, אם הרופא שלך אומר לך שאת צריכה להיבדק ע"י רופא מומחה במחלות זיהומיות, האחריות עליו לסכם את המידע רפואי שלך (מה שלא ציינת, האם יש לך בעיות בריאותיות אחרות, האם היית במדינה אחרת, עשית ניתוח בחזה בעבר, וכו') ולהפנות אותך למישהו בתוך המערכת (קופת חולים). לדעתי זו הצורה לבקש ייעוץ ולא להטיל את זה על מטופל.

כמומחה אני מתרשם שהייעוצים הכי מועילים הם כשהרופא מטפל (או גינקולוג או כירורג מומחה בשדיים) מערב יועץ עם שאלה ספציפית ולא רק "מה זה יכול להיות". אולי תחזרי לרופא שלך ותנסי להבין מדוע הוא חושש למחלה זיהומית וככה יהיה אפשרי לחדד את השאלה למומחה. על כל פנים, אני מסופק אם יש רופא מומחה במחלות זיהומיות עם ידע רב בנושא שלך ולכן אני ממליץ שתפני ל"זיהומולוג" באיזור שלך.

תרגישי חפשי ליצור קשר איתי דרך מייל אם יש לך שאלות נוספות בנושא זה.

בברכה,

ד"ר אריק האס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו