גרד עז בקרקפת מלווה בקשקשים\סבוריאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד עז בקרקפת מלווה בקשקשים\סבוריאה
    קורל
    08/01/2008

שלום רב,
    אני בת 17 ומזה שנה וחצי שאני סובלת מגרד מתמשך בקרקפת. בתחילה הגרד התפרס על שטח קטן ועם הזמן הלך וגדל. כיום מצב הקרקפת שלי חמור ביותר: פצעים וכמות אדירה של קשקשים. התייעצתי כבר מספר פעמים עם רופאי עור שהביאו לי תמיסה\ טיפות לקרקפת ושמפו בשם "אלפוסיל"(אם אני לא טועה)-וזה ממש לא עזר לי, היה שיפור רגעי ואז הגרד חזר בעוצמה חזקה יותר.
    יש לציין, שלאחר חפיפת השיער, כאשר אני מגרדת מופרשת בציפורניים כמו אדירה, כנראה של קשקשים או קליפת הקרקפת עצמה, כמדומה לבצק.
    בנוסף, שערי שומני ביותר(מאז ומתמיד) עם כמות אדירה של קשקשים.
    עד עכשיו כלום לא עזר לי ואני ממש אובדת עצות. אשמח אם תעזרו לי למצוא פתרון לבעייתי.
    בנוסף רציתי לשאול אם מצב זה שתיארתי יכול להביא לנשירת שיער או להתקרחות? והאם מה שתיארתי עלול להתפשט גם מעבר לקרקפת, לפנים?

תודה על הזמן וחוות הדעת המקצועיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גרד עז בקרקפת מלווה בקשקשים\סבוריאה

אמיר קלי
    09/01/2008

אלפוסיל הוא שמפו יעיל למצבים שתארת(אכן סבוריאה)
    אם זה לא עבד יש צורך לעשות טיפול יסודי ומקיף יותר של רפואה סינית הגורם להפסקת הסבוריאה על ידי איזון הגוף
    יש אפשרות לנשירת שיער אבל ברגע שהסבוריאה מטופלת השיער צומח מחדש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו