גירודים גירודים גירודים!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירודים גירודים גירודים!
    שיר
    14/08/2011

היי,
    אני בת 20, ולאחרונה (שבועיים) יש לי גרודים עזים ברגל מהברכיים ומטה בצד הקידמי של הרגל.. מרוב הגירודים נוצרו לי פצעים קטנים ובליטות קטנות ופנימיות כמו של עקיצת יתוש. בנוסף, נוצרו חלקים של יובש בעור שקודם לא היו.. (לדעתי הם תוצאה של גרודים עיקשים..) מה אפשר לעשות?!

רציתי לציין שלאימי ישנה תופעה של גירודים ברגליים לאחר אכילה/ שתיה של דבר מתוק או מלוח.. חשבתי שזה כך גם אצלי אך נוכחתי לראות שזה לאו דווקא..

בקיצור שאלותי:
    * ישנה תרופה, משחה או המלצה מה לעשות כדי שהגרודים ייפסקו? (מיותר לציין שהגירודים אינם עקב חוסר היגיינה..:)

* שאלה שניה, האם גירודים יכולים לגרום לוורידים ברגליים לבלוט?
    אשמח מאד מאד לתשובה! תודה רבה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירודים גירודים גירודים!

הוספת תגובה

• גירודים גירודים גירודים! - תגובה

דוד פרלה
    17/08/2011

שלום,
    טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.תנסי גם טופיק מדיס ספרי של חברת קמדיס מבוסס על צמחי מרפא סיניים ומקל על גרד, גרד חזק יכול לגרום לכלי הדם להתרחב ולבלוט זמנית,
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו