מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטיליגו ופסוריאזיסמיכל06/09/2011
לדוד פרלה ואמיר קלי שלום רב.
שמי מיכל ואני כבת 43. יש לי שתי בעיות עור, וברצוני לדעת האם לרפואת העור המשלימה יש איזה פיתרון או הקלה במצבים אלו.
הבעייה הראשונה: כתמים לבנים בתחתית הלחיים בשתי הלחיים. רופא העור שהייתי אצלו אמר לי שלצערו אין מה לעשות במחלה זו דבר שלדעתי אינו נכון, קראתי הרבה חומר על מחלה זו באינטרנט. הוא אמר שאולי זה ויטיליגו, לא בטוח לגמרי. יש לי פחד איום ונורא שזה לא יתפשט לי כעל כל הפנים, זה מאוד לא אסטתי.
הבעייה השנייה: פסוריאזיס מתחת לברך. גם כאן קיבלתי משחת קליציפטריול לא עזר קיבלתי משחה בשם דבובייט.
שאלתי אליכם: האם ברפואה המשלימה שאני באופן אישי מאוד מאמינה בה יש פיתרון לנגעים אלו? אנא מכם, אודה לכם על שליחת תשובה בקרוב, אני דיי לחוצה מהכתמים האלו, שיהיה לכם המשך יום נעים, בתודה מראש, מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטיליגו ופסוריאזיס - תגובה
דוד פרלה07/09/2011מיכל שלום,
מדובר בשתי בעיות עור שונות:
בפסוריאזיס-ניתן לעזור מאוד לסובלים מפסוריאזיס, הטיפול ברפואה סינית כולל צמחי מרפא ודיקור המותאמים לאחר אבחון לגיל ומהלך המחלה. ומכוונים להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף להטבת מצב העור.
פסוריאזיס הינה מחלה עם רקע גנטי תורשתי שעדין לא נמצאה ''תרופת הפלא'' לא ברפואה מערבית ולא ברפואה משלימה, המחלה הינה מורכבת ובעלת צורות וסוגים שונים של התבטאות .
בתפיסה הסינית מצבי מתח ותזונה לקויה מהווים זרז להתפרצות המחלה.
כל צורה מחייבת אבחון וטיפול שונה ברפואה סינית על מנת להקל על המצב. חלק מהצורות מגיבות מהר לטיפול וחלקם דורש זמן ממושך יותר של טיפול,
הטיפול יכול להיות משולב בטיפול הקונבנציונלי במידת הצורך. מנסיוני לעיתים הטיפול הסיני מספיק ולעיתים יש צורך בשילוב מושכל בין שתי השיטות להשגת תוצאות מירביות,
הויטיליגו (בהקת )היא בעיה בעור הקשורה לתאי המלנוציטים, (אלו היוצרים את הפיגמנט בעור). הבעיה קשה יותר לטיפול הן ברפואה מערבית והן במשלימה ,מנסיוני טיפול ברפואה סינית תומך במניעת התפשטות התופעה ,אך אנינו מחזיר את הפיגמנט,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)