מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים -רגישות בעור עקב צמיחת הזקןמוריס16/09/2011
שלום רב , אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בעניינן שמציק לי כבר שנים
כשאני מתגלח בין יומיים ל 3 מקסימום בין גילוח לאחר אני שומר על עור פנים חלק יחסית לאחר הגילוח , ברגע שאני נותן לשיערות הזקן למצוח קצת נגיד בין 6-8 ימים אני מתחיל לסבול ומרגיש כמו להבי גילוח צומחות לי בעור הזקן ולאחר הגילוח העור אדמומי ועילו פיצעונים שלשמחתי נמחקי ממש אחרי יום או יום וחצי ולא נשאר סימן אך ברגע שאני מתאפק ונותן לה לצמוח במשך יותר משבועיים בערך אני מתחיל להרגיש פחות גירוי בעור הזקן ואחרי הגילוח לאחר תקופה ממושכת זו של צמיחה מקבל עור חלק לחלוטין ונעים .
אודה לכם אם תצביעו לי על הבעיה (אני חושש שזו צמיחה בזווית איומה של השיערות) ואשמח לקבל עיצה איך להתגבר על הבעיה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים -רגישות בעור עקב צמיחת הזקן - תגובה
אמיר קלי20/09/2011צמיחה הפוכה של שערות הזקן היא בעייה לא קלה לטיפול.ניתן להקל על ידי מתן טיפול שיפחית את הדלקת אך הנטייה תישאר והבעייה לא נעלמת.לצערי אין לי בשורה בנושא וגם לרפואה קונבנציונלית אין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)