פצעים -רגישות בעור עקב צמיחת הזקן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים -רגישות בעור עקב צמיחת הזקן
    מוריס
    16/09/2011

שלום רב , אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בעניינן שמציק לי כבר שנים
    כשאני מתגלח בין יומיים ל 3 מקסימום בין גילוח לאחר אני שומר על עור פנים חלק יחסית לאחר הגילוח , ברגע שאני נותן לשיערות הזקן למצוח קצת נגיד בין 6-8 ימים אני מתחיל לסבול ומרגיש כמו להבי גילוח צומחות לי בעור הזקן ולאחר הגילוח העור אדמומי ועילו פיצעונים שלשמחתי נמחקי ממש אחרי יום או יום וחצי ולא נשאר סימן אך ברגע שאני מתאפק ונותן לה לצמוח במשך יותר משבועיים בערך אני מתחיל להרגיש פחות גירוי בעור הזקן ואחרי הגילוח לאחר תקופה ממושכת זו של צמיחה מקבל עור חלק לחלוטין ונעים .

אודה לכם אם תצביעו לי על הבעיה (אני חושש שזו צמיחה בזווית איומה של השיערות) ואשמח לקבל עיצה איך להתגבר על הבעיה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פצעים -רגישות בעור עקב צמיחת הזקן - תגובה

אמיר קלי
    20/09/2011

צמיחה הפוכה של שערות הזקן היא בעייה לא קלה לטיפול.ניתן להקל על ידי מתן טיפול שיפחית את הדלקת אך הנטייה תישאר והבעייה לא נעלמת.לצערי אין לי בשורה בנושא וגם לרפואה קונבנציונלית אין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו