פטריה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה?
    שני
    21/01/2008

שלום רב, לפני כחודשיים התחיל לי גירוד עורי בצוואר האחורי בתוך קו השיער, בהתחלה התעלמתי חשבתי סתם גירוד, אך לאחרונה זה החמיר, ניסיתי שמפו נגד קשקשים, מרחתי שמן עץ התה ולבנדר, אך ללא הצלחה, הגירוד ממשיך וכרגע גם קצת התפשט, כשאני מגרדת אני מצליחה להוריד חלקי קליפה, ואם ממש הגזמתי אז יש הפרשה דביקה(לא דם).
    י ש לי תור לרופא רק בשבוע הבא, המליצו לי משחה בשם פוסיקורט, ושמפו נגד סובוריאה.
    אשמח לקבל תשובה מה בעצם יש לי האם יכול להיות שזה התחלה של פסוריאסיס? וכיצד ניתן לטפל בדרכים קצת יותר טבעיות. אני לא ממש מתה על תרופות (שמפו ומשחה זה עדיין בסדר אך כדורים אני לא ממש אוהבת לקחת)

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה?

הוספת תגובה

• פטריה

דוד פרלה
    22/01/2008

שני שלום,
    התיאור שלך מתאים לסבוריאה של הקרקפת ולפסוריאזיס של הקרקפת כאשר ביופסיה אצל רופא עור תגיד לך בוודאות. הטיפול ברפואה סינית כולל צמחי מרפא פנימיים וחיצוניים המותאמים לאחר איבחון ומקלים על המצב ודיקור העוזר להחזיר את האיזון לגוף. אין מניעה להשתמש בתכשירים שהרופא רשם לך במקביל. בברכה דוד פרלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו