כתמים בפנים,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים בפנים,
    צליל
    04/10/2011

ברצוני לדעת דבר מה, לפני שנה ילדתי את בני והופיעו לי לאחר הלידה כתמי שמש, הסבירו שזה מההריון, וגם מגלולות שלקחתי בעבר הרחוק, המליצו לי על תכשיר שעולה די יקר אז נאלצתי לוותר, קניתי דר פישר קרם הבהרה ליום ולילה, עם מסנן הגנה, האם זה באמת יועיל בתודה מראש?או שצריך להוסיף עוד דבר למשל את הפילינג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמים בפנים,

הוספת תגובה

• כתמים בפנים, - תגובה

דוד פרלה
    05/10/2011

שלום,
    העבירי את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית,
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אור

ליאת
    10/10/2011

אני יכולה להגיד לך שקרה לי את אותו מקרה, לאחר הלידה השנייה דווקא, התחילו להופיע לי על הפנים המון כתמי שמש ופיגמנטציה וגם לי אמרו שזה מההריון. אני עדיין לא מבינה את ההיגיון מאחורי העיניין אבל זה מה יש. האמת שניסיתי בעברי כל מיני תכשירים שנאמר לי שעוזרים ולא מצאתי משהו טוב דיו. עכשיו יצא סרום חדש לאסתי לאודר שנקרא אילומיניישן לפנים שממה שהבנתי מדיילת היופי שעוזר להבהיר כתמי פיגמנטציה וכתמי שמש ומעניק לעור גוון אחיד. אני קניתי לי אחד והתחלתי להשתמש. אני מקווה לראות תוצאות חיוביות בקרוב, אומרים שתוך שבועיים כבר מתחילים לראות את התוצאות. הייתי ממליצה לך לבדוק את העיניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו