מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם היתכן דבר כזה ?מור06/10/2011
היי אני בחור מאוד בהיייר , רוב הפעמים שאני נחשף לשמש או שאני נשרף או שאני ניהיה אדום (לא שרוף) ולאחר כמה ימים חוזר לצבע המקורי שלי .. קרה שהשתזפתי בעבר בצוורה מאוד בולטת ויפה אבל זה היה כשהייתי בקפריסין ולאחר כחודש הצבע ירד וחזרתי להיות בהיר .. אז שאלתי הראשונה היא : 1) האם ייתכן שהשתזפתי בקפריסן בגלל המזג האויר שם מה שבארץ לא יכול לקרות ?!
2) האם יש דבר כזה עור שלא יכול להשתזף לעולם ? אלא רק נשרף ?
מאוד מםפריע לי צבע העור שלי , ואני מוכן אפילו לשלם כסף בתמורה לצבע עור בגוון כהה יותר ... חשבתי על מיטת שיזוף אבל הבנתי שזה גם יורד ודורש השקעה תמידית...
אשמח אם תענו לי על השאלות ותעייצו לי בנדון ...
תודה מראש וגמר חתימה טובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם היתכן דבר כזה ? - תגובה
דוד פרלה07/10/2011מור שלום,
העבר את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)