מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור הפנים - גילוח. ממש דחוףאנונימי21/12/2011
שלום, אני לא יודע אם בהכרח הגעתי למקום הנכון, אבל אני מקווה שתעזרו לי.
כבר המון זמן שאני מחפש באינטרנט ובמלא פורומים תשובה, אך כל אחד אומר משהו אחר וזה מאוד מתסכל.
אני עוד מעט בן 16, אני מתגלח כבר יותר משנה וחצי , במכונת גילוח.
אני לא מתגלח כל פעם, אני גם אוהב קצת את המראה המחוספס לפעמים ורק מקצץ עם מכונת תספורת.
הענין הוא, שכשאני מסתכל על גברים מסויימים אני רואה שהפנים שלהם בעלות גוון כחול או אפור, שונה מצבע העור לדוגמא שבמצח או בשאר הפנים.
כלומר הגילוח עושה את זה. השאלה שלי ממה זה נובע, מגילוח בסכין או מגילוח במכונת גילוח? או משניהם?? זה אכפת לי, כי אני לא רוצה שיהיה לי דבר כזה בעתיד.
ובגלל זה גם בתקופה האחרונה הפסקתי להתגלח, כי אני באמת לא רוצה שזה יקרה.
הגעתי לכאן, כי אני בטוח שכאן אתם בעלי ידע, יותר מסתם תגובות שאנשים עונים באינטרנט. תענו לי בהקדם האפשרי... תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור הפנים - גילוח. ממש דחוף - תגובה
דוד פרלה21/12/2011שלום,
הפנה את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)