אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה
    אתי
    11/01/2012

יש לי שאלה, אם קוסמטיקאית עשתה לי טיפול פנים וניהיה לי גלדים כמו פצעים כאלה...עד היום זה לא עבר ונשאר סימן כמו צלקת כזאתי, השאלה שלי אם זה נקרא אקנה? כי היום יש טיפולים לאקנה ויש לי כמה כאלה בפנים וזה הכל בגלל הקוסמטיקאית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה

הוספת תגובה

• אקנה - תגובה

דוד פרלה
    11/01/2012

אתי שלום,
    לעיתים אקנה משאיר סימני צלקת בעור,
    בשלב של הפצעים-חצ'קונים רפואה סינית מאוד עוזרת,שילוב של צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון, בשלב שיש צלקות יותר קשה לטפל,
    הפני את השאלה גם לפורום רפואת עור אסתטית ,לגבי פיתרונות אסתטים,
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה

אתי
    11/01/2012

אין לי פצעים ואין לי חצ'קונים לפעמים יוצא לי פה ושם חצ'קון אבל הפנים שלי בדרך כלל חלקות, אבל פעם הלכתי לקוסמטיקאית לעשות טיפול פנים כדי שתוציא לי שחורים והיא עשתה לי סימנים בפנים שנהפכו לפצעים כמו גלדים כאלה ונשאר לי עד היום סימנים אדומים עבר כבר שנתיים וחצי, השאלה שלי אם זה נקרא אקנה ואם יש לזה טיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה - תגובה

דוד פרלה
    11/01/2012

אתי שלום,
    זה נקרא צלקות של אקנה,
    פני לרופא עור המתמחה ברפואה אסתטית,
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו