מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים בגב ובפנים..ר'ייצל05/02/2012
שלום אני בת 22 לאחרונה מזה שנה וחצי התחלתי לסבול מפצעים בגב,
אלו לא פצעים בעלי מוגלה הנראת לעין האזור מגורה מעט נפוח מסביב לפצע כשנוגעים מרגישים מין בלוטה אך כשפצע מתייבש הראש שלו הופך לשחור..הבעיה היא שהפצעים האלו יוצאים בלי סוף בכל פעם יוצאים כמה והכאב שלהם ובלתי נסבל ביומים שלושה הראשונים...גם באזור הלסת והצוואר יוצאים לי פצעים באופן קבוע באותו מקום הם מגרדים מעט ואז הופכים מוגלתים או שהם נשארים אדומים וכואבים...אני לא מעונינת לקחת כדורים..הייתי שמחה לדעת..כתוצאה ממה יוצאים הפצעים האלו ומהם..וכיצד ניצן לטפל בהם ללא כדורים..
אני מוכרחה לומר שבמשפחה שלי יש קרובים רבים שסובלים מעיות עור כגון:פסוריאזיס,אבססים וסבוריאה..
תודה ר'ייצל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בגב ובפנים.. - תגובה
אמיר קלי05/02/2012יש לך אקנה שמופיע בגב לסת וצוואר.אקנה נובע מחוסר איזון הורמונלי והטיפול הקונבנציונלי הוא או על ידי נטילת גלולות למינעת הריון או על ידי רואקוטן (נגזרת של ויטמין A )
הטיפול ברפואה סינית לאקנה באזורים שתיארת מגיב פחות טוב לטיפולי רפואה סינית לכן אני ממליץ קודם כל לנסות טיפולים קונבנציונליים שיש סיכוי שאכן יעזרו למרות שמלווים באחוז מסוים של סיכון ותופעות לוואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)