מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליכן פלנוסעדי08/05/2012
שלום, קראתי תגובה שנכתבה ע"י מר דוד פרלה בנוגע לליכן פלנוס, ממנה אני סובלת בגלים למעלה מ 15 שנים, ולפיו חשיפה לשמש עלולה לעורר את ההתפרצות. ולשאלתי, מדוע שולחים אותנו המטופלים לפוטוטרפיה הרי מדובר בסופו של דבר בקרינה ולא משנה כמה תבודד את המזיקה מהמזיקה פחות? דבר נוסף, יתכן שמה שמעורר את הליכן הוא שימוש בכדורים כמו משככי כאבים, אנטיביוטיקות וכו'..? שמעתי על כך לראשונה רק לפני כחודש ביעוץ פרטי וזאת למרות שיש לי ותק מגיל צעיר כולל אישפוז יום בתל השומר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן פלנוס
רונית08/05/2012אני מאד מזדהה עם מה שרשמת.
לי ככל הנראה זה פרץ בגלל אטופן שקבלתי אבל לא בטוחה.
אני עשיתי פוטותרפיה בבייליסון שגרמה לי להמון כתמים חומים
והפסקתי מייד.
עכשיו מקבלת טיפול בשתיה עם משחה מיוחדת שנקראת פסורליט
שמצאתי בגוגל יש שיפור מעולה בהמון מקומות.
מאד ממליצה לך לא להחשף לשמש.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליכן פלנוס - תגובה
דוד פרלה14/05/2012עדי שלום,
מנסיוני ישנם מטופלים שחשים החמרה בחשיפה לשמש,ויש כאלה שחשים דווקא הקלה בחשיפה מתונה בשעות אחה''צ או בוקר מוקדם,,
כך שקשה לדעת כל אחד לפי נסיונו ,
בכל מקרה בפוטתרפיה מדובר בקרינה מסוג שונה,אנני מומחה לפוטותרפיה אך בהחלט ראיתי מספר גדול של מטופלים שדיווחו על שיפור כתוצאה מהטיפול,
קשה לשים את האצבע על גורם וודאי מסוים שמוציא את הליכן,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)