אטופיק דרמטיטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטופיק דרמטיטיס
    אטופיק
    25/07/2012

שלום,
    בילדותי אובחנתי עם קונטקט דרמטיטיס (עם חשד לאטופיק). כיום אני בצבא, ולאחר בדיקות אלרגיה אובחנתי עם אטופיק דרמטיטיס. התחלתי לבדוק את כל התהליך בצבא כי התחילה לי החמרה משמעותית בעקבות יציאה לשטח, הזעה מרובה, תנאי מחייה וכד'..
    לפני תקופה מסוימת התחלתי ליטול גלולות למניעת הריון. רציתי לדעת האם יכול להיות קשר בין ההורמונים המצויים בגלולות לבין ההחמרה של האטופיק? אני לא יודעת להגיד בוודאות, אבל יכול להיות שהתאריכים מעט חופפים.
    אשמח אם תענו תעזרו לי.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אטופיק דרמטיטיס

הוספת תגובה

• אטופיק דרמטיטיס - תגובה

דוד פרלה
    02/08/2012

שלום,
    באטופיק יש מרכיבים סביבתיים רבים שיכולים להחמיר את המצב, לא נפוץ לראות את ההקשר לגלולות אך מבחינת רפואה סינית כול יציאה של הגוף מאיזון במיוחד אם יש היסטוריה של אטופיק יכולה להשפיע על מערכת החיסון והתגובה האלרגית,
    טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא דיקור משחות טבעיות הניתנים לאחר אבחון על ידי מומחה לעור יכולים להקל משמעותית על המצב,
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו