מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור יבש, אדום בלחיים, עם קילופיםיפעת14/03/2008
שלום
מזה כשנה כמה חודשים לאחר לידה, אני סובלת מעור פנים אדום באיזור הלחיים, הסנטר, כמעין מסיכה, , זו התופעה הראשונה שהופיעה, לאחר מכן הופיעו נקודות אדומות יותר על הלחיים מגרדות ברמה מטריפה, וכן מעין גלי חום רק בפנים , הפנים מפיצות חום ואדומות, כל זה מאוד מפריע לי בייחוד כשאני לומדת בכיתה (סטודנטית )ובוערת בפנים שלי, בחודשיים האחרונים העור החל להתקלף בכל איזור הפנים ולאחרונה גם בכפות הידיים, בעצם כרגע נוצר מצב שמעבר להפרעה האיומה בחיים גם הסתרת הבעיה על ידי מייק אפ לא תיתכן כי העור לא מקבל א ותו, הכל קילופים ואדום ויבש ובוער, וביתר הגוף לא חם לי
יש לציין שבהריון עליתי כ-30 קילו, אותם הורדתי במשך השנה כמעט למשקל המקורי וכן הייתי בסטרס אדיר בתקופה הראשונה,וגם מתמיד היתה לי אקנה קלה
התייעצתי אצל רופאי עור שונים, שהמליצו לי על דברים שונים הרופא האחרון רשם ל ניזורל, מינוקציקלין, ביפונאזול 1% קרם, ודאלאגיס טי תחליב, שילוב של טיפול באקנה סבוריאה אולי ובפטריה, אני משתמשת בתחליב ביום ובביפונאזול בלילה, בעקבות השימוש הגירודים פחתו בפחות נקודות, והעור התייבש יותר ומתקלף יותר
שאלה: מה בעצם יש לי?
האם הרפואה הסינית יכולה לטפל בבעירה הזו בפנים ובקילופים?
עליי לציין שגם המחזור שלי במשך השנה האחרונה לא תקין, ריבוי דימומים, האם יש קשר?
ממש קשה לי , מבקשת את עזרתך ועצתך ויישר כוחך
יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה סבוריאה
דוד פרלה14/03/2008יפעת שלום,
ברפואה הסינית ישנה חשיבות רבה לניקוי הגוף מעודפי החום העולים אל העור ומאיצים את התהליך הדלקתי הקים באקנה וסבוריאה, וכמובן שקיים גם קשר הורמנלי.
טיפול המורכב מצמחי מרפא ודיקור ושינוי תזונתי לאחר אבחון ,מאד יעזור לך,
בברכה דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)