שאלה בקשר לעור הפנים:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לעור הפנים:
    ג'ובניק דחוי
    30/03/2013

שלום יש לי בפנים חורים, וצלקת אחת גדולה שנגרמה לי כתוצאה מטיפול לא נכון בפנים.
    שאלתי היא האם אפשר להעלים את הצלקת והחורים עם תכשיר כלשהו או כדורים מרופא עור או שעליי להתייעץ בנושא עם קוסמטיקאית שיותר מבינה בתחום.
    בקשר לצלקת הרופא עור רשם לי ניאו מדרול אבל לא נראה לי שזה יעלים לי את הצלקת.
    אשמח אם אקבל בהקשר זה תשובה.
    תודה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לעור הפנים:

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לעור הפנים: - תגובה

אמיר קלי
    02/04/2013

טיפול בצלקות מחייב לעתים פילינג
    יש לפנות לרופא עור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לתרחיץ ניאו- מדרול

הילה
    13/06/2013

ביעוץ של רופא עור, הוא המליץ לי להשתמש במוצר זה להעלמת הפצעים בפנים. השאלה כיצד עליי למרוח (בעזרת האצבעות, ספוג?) דבר שני, האם אני עדיין יכולה להשתמש במוצרי קליניק לניקוי הפנים על בסיס יום ולילה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לתרחיץ ניאו- מדרול - תגובה

אמיר קלי
    16/06/2013

הפורום לא מייעץ בנושאי תרופות או שימוש בתרופות אנא פני לפורום רופאי עור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו