קשקשים בבן שנתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשקשים בבן שנתיים
    אמא
    15/04/2013

בני בן שנתיים וארבעה חודשים. יש לו מעין קשקשים חומים על קו השיער של המצח וגם קצת על הראש. רופאת העור אמרה שזה מחליש לו את השיער ושיש לטפל בשמפו אגיספור (מכיל bifonazole) לחודשיים (בהתחלה באופן יומי ואח"כ פעמיים בשבוע) ותרחיץ דיפרוסאליק ( betamethasone dipropionate, salicylic acid) עד להעלמות הקשקשים.

אני נרתעת משימוש בחומרים אלו בילד צעיר. מה דעתכם והאם יש טיפול משלים חליפי?

הערות: לפני מס' חודשים לבני היה אטופיק דרמטיטיס בפנים המרפקים, מאז ההתפרצות הראשונה אני מטפלת באמבטיות הרבל/אמול וקרם נטעטופיק והמצב רגוע ואף טוב. מאז אנו נמנעים מלתת לו מוצרי בוטנים ושוקולד וממעיטים במוצרי חלב וחיטה, בנוסף הילד עדיין יונק מעט. התזונה שלי די בריאה אך כוללת גם שוקולד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשקשים בבן שנתיים

הוספת תגובה

• קשקשים בבן שנתיים - תגובה

אמיר קלי
    15/04/2013

קיים טיפול משלים טוב לבעייה שאת מתארת בעזרת שמפו וקרם לחות צמחיים וטיפול בעזרת תמציות צמחים בשתייה .נסי בתור התחלה לתת לו מוצרי סבומדיס של חברת קמדיס שמפו וקרם לחות לקרקפת וכן לתת אומגה 3 לילדים על בסיס קבוע.בדרך כלל צריך להיות שיפור תוך 3-4 שבועות .אם לא יש לפנות למומחה לרפואת עור משלימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו