אטופיק דרמטיטיס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטופיק דרמטיטיס?
    שלי חן
    20/03/2008

שלום רב,
    ראשית, שמחתי לגלות את קיומו של הפורום. לשאלתי/בעייתי. בני בן 4 חודשים פחות שבוע. עד גיל חודש וחצי ינק באופן בלעדי ולאחר מכן בשל התייבשות החלב, עברתי לפורמולה על בסיס חלבי. לבני כמעט מהשבוע השני ללידתו החלדה פריחה בעור הפנים בייחוד באזור הלחיים עד לסנטר ולעיתים גם במצח. תחילה השתמשתי בקרם לחות לתינוקות. בחודש האחרון הפריחה החריפה(דומה מאוד לתמונת הילד שבאתר ואף יותר גרוע). רופאת עור לא איבחנה באופן ודאי שזה א.ד, אך נתנה לי מספר משחות - פלקסיטול לילדים שגרם לגירוי, צריבה ואדמומיות בעיניים ובכל מקרה לא עזר, משחה שנרקחת בבתי המרקחת על בסיס שמן זית (כוללת עוד 2 רכיבים). גם היא לא עזרה, ופעמיים בשבוע אלידל. לאחר טיפול של שבועיים ללא כל הטבה ואפילו הרעה - התפתחה דלקת, הרופאה המליצה להשתמש באלידל על בסיס יומי ובנוסף רשמה טיפות פניסטיל וקלמין. לאחר מספר ימים שאין הטבה, הפסקתי את השימוש ועברתי להשתמש בפורמולה צמחית. למרות שלא בטוח שישנה רגישות לחלב כי גם בתקופת ההנקה הפריחה הופיעה.
    מה אתה ממליץ לי לעשות? אני תושבת נהריה, וחברת קופ"ח מכבי - האם ישנו מישהו באזור אליו אתה ממליץ לי לפנות?
    אשמח לקבל כל תשובה. תודה, תודה,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אטופיק דרמטיטיס?

הוספת תגובה

• אטופיק דרמטיטיס-אסתמה של העור

דוד פרלה
    20/03/2008

שלי שלום,

למרות שאין רגישות לפורמולת החלב נראה לי נכון להמשיך עם הפורמולה הצמחית, ניתן לעזור בעזרת צמחים הניתנים לאחר אבחון, תנסי להוסיף פרוביוטיקה לתינוקות גם מקל,אני לא מכיר מומחה לעור ברפואה משלימה באזור נהריה.

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו