פוטוכמוטרפיה- האם יש אלטרנטיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוטוכמוטרפיה- האם יש אלטרנטיבה

לאבא שלי הסובל מפסוריאזיס נקבעו 36 טיפולים nb-uvb בשילוב topical puvb לכפות הרגליים. וטיפול עם משחה מסויימת
    הטיפול נקרא פוטוכמוארפיה

האם יש טיפול אלטרנטיבי
    אני ממליץ לו לעשות ניקוי גוף כללי עם מיצים ותוספי תזונה טבעיים
    האם יש עוד משהו

תודה תודה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פוטוכמוטרפיה- האם יש אלטרנטיבה - תגובה

אמיר קלי
    16/09/2013

טיפולי הפותתרפיה יעילים אך גם להם השפעה זמנית בדומה למשחות על בסיס קורטיזון.
    אני ממליץ על שילוב של רפואת עור משלימה (צמחים דיקור וכ) ופותותרפיה.הנסיון מראה שיש לשילוב תוצאות יותר יעילות לטווח הקצר ולטווח הארוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא סיני ולא כלום

בני
    21/09/2013

לא צמחים סינים ולא דיקור יעזרו
    במחלה כמו פסוריאזיס רב שנים ובעיקר בכפות רגליים המחלה אינה מגיבה לכלום
    יכול להיות שהטיפול בפוטותרפיה הוא הכי יעילה לדעתי במקום טיפול סיני מיותר
    זה יעזור אבל לזמן קצר ביותר אם בכלל ?
    כמו שאמרתי כפות רגליים אין מה לעשות פשוט החולה סובל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא סיני ולא כלום - תגובה

אמיר קלי
    23/09/2013

ישנן דרגות שונות של חומרה בפסוריאסיס של כפות ידיים ורגליים וההבדלים בין היכולת לטפל בצורה יעילה או פחות יעילה קשורים לחומרת המחלה.אכן פסוריאסיס בכפות ידיים ורגליים הוא בדרך כלל עקשן במיוחד אך במקרים קלים ובנוניים ניתן לטפל ולהקל בצורה משמעותית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיון אישי

דבורה
    16/09/2013

אומנם לא עם פסוריאזיס אלא עם בעיות עור אחרות המליצו לי על כמוסות שמן רימונים של סופרהב שמועילות לכל מיני דברים אבל בהקשר הספציפי הזה עוזרות לעור להיות בריא יותר.
    כמובן שתתיייעץ עם רופא אם זה יכול להיות רלוונטי גם לאבא שלך בשילוב עם שאר הטיפולים שתיכננתם.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו