מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוטוכמוטרפיה- האם יש אלטרנטיבהגיל16/09/2013
לאבא שלי הסובל מפסוריאזיס נקבעו 36 טיפולים nb-uvb בשילוב topical puvb לכפות הרגליים. וטיפול עם משחה מסויימת
הטיפול נקרא פוטוכמוארפיה
האם יש טיפול אלטרנטיבי
אני ממליץ לו לעשות ניקוי גוף כללי עם מיצים ותוספי תזונה טבעיים
האם יש עוד משהו
תודה תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוטוכמוטרפיה- האם יש אלטרנטיבה - תגובה
אמיר קלי16/09/2013טיפולי הפותתרפיה יעילים אך גם להם השפעה זמנית בדומה למשחות על בסיס קורטיזון.
אני ממליץ על שילוב של רפואת עור משלימה (צמחים דיקור וכ) ופותותרפיה.הנסיון מראה שיש לשילוב תוצאות יותר יעילות לטווח הקצר ולטווח הארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא סיני ולא כלום
בני21/09/2013לא צמחים סינים ולא דיקור יעזרו
במחלה כמו פסוריאזיס רב שנים ובעיקר בכפות רגליים המחלה אינה מגיבה לכלום
יכול להיות שהטיפול בפוטותרפיה הוא הכי יעילה לדעתי במקום טיפול סיני מיותר
זה יעזור אבל לזמן קצר ביותר אם בכלל ?
כמו שאמרתי כפות רגליים אין מה לעשות פשוט החולה סובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא סיני ולא כלום - תגובה
אמיר קלי23/09/2013ישנן דרגות שונות של חומרה בפסוריאסיס של כפות ידיים ורגליים וההבדלים בין היכולת לטפל בצורה יעילה או פחות יעילה קשורים לחומרת המחלה.אכן פסוריאסיס בכפות ידיים ורגליים הוא בדרך כלל עקשן במיוחד אך במקרים קלים ובנוניים ניתן לטפל ולהקל בצורה משמעותית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון אישי
דבורה16/09/2013אומנם לא עם פסוריאזיס אלא עם בעיות עור אחרות המליצו לי על כמוסות שמן רימונים של סופרהב שמועילות לכל מיני דברים אבל בהקשר הספציפי הזה עוזרות לעור להיות בריא יותר.
כמובן שתתיייעץ עם רופא אם זה יכול להיות רלוונטי גם לאבא שלך בשילוב עם שאר הטיפולים שתיכננתם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)