מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שוב ליכן פלנוסתה תה04/04/2008
שלום
שוב חוזרת אליך בשאלה נוספת.
עצם המחשבה שהליכן פלנוס יחלוף רק עוד מספר שנים גורם לעצבות. אני לא סובלת מגרד . אם לא הייתי רואה את הנגעים לא הייתי יודעת על דבר קיומם. האם תוכל להמליץ לי באיזה תכשיר רחצה כדאי לי להשתמש? האם יש לכך משמעות?
תודה ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן פלנוס
דוד פרלה06/04/2008שלום,
זה שהסטטיסטיקה מדברת על 3-5 שנים זה לא אומר שזה לא יכול לחלוף בעוד חודשיים שלושה ,לא אצל כולם המחלה מתנהגת אותו דבר,אז תתעודדי.
לגבי סבון חשוב שהסבון יתן הרבה לחות לעור ולא יעשה גירויים,סבון של חברת קמדיס טופיק מדיס סבון מבוסס על צמחים סיניים ונותן לחות, שמן אמבט של בלנאום ארמל יכול גם להקל.סבון אמול גם טוב,
בברכה
דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדוד
תה תה06/04/2008אני רוצה להודות לך מאד על מלות העידוד. אני חושבת שלפעמים עידוד חשוב יותר מכל דבר אחר .תודה על ההמלצה לתכשירי הרחצה.
תודה לך על תשובתך
עזרת לי מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם באותו עניין עגום
ברכה06/04/2008האם יתכן שתוספי b-למינהם בתוספת שמן בכור האביב יכול לעזור?
האם זה יכול להופיע בפנים?אנא עזרתך הדחופה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברכה שלום
דוד פרלה06/04/2008ברכה שלום,
לגבי השאלה הראשונה לא ידוע לי, לשאלתך השניה בדרך כלל לא מופיע בפנים ,
בברכה
דוד פרלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)