שוב ליכן פלנוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב ליכן פלנוס
    תה תה
    04/04/2008

שלום
    שוב חוזרת אליך בשאלה נוספת.
    עצם המחשבה שהליכן פלנוס יחלוף רק עוד מספר שנים גורם לעצבות. אני לא סובלת מגרד . אם לא הייתי רואה את הנגעים לא הייתי יודעת על דבר קיומם. האם תוכל להמליץ לי באיזה תכשיר רחצה כדאי לי להשתמש? האם יש לכך משמעות?
    תודה ושוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוב ליכן פלנוס

הוספת תגובה

• ליכן פלנוס

דוד פרלה
    06/04/2008

שלום,

זה שהסטטיסטיקה מדברת על 3-5 שנים זה לא אומר שזה לא יכול לחלוף בעוד חודשיים שלושה ,לא אצל כולם המחלה מתנהגת אותו דבר,אז תתעודדי.

לגבי סבון חשוב שהסבון יתן הרבה לחות לעור ולא יעשה גירויים,סבון של חברת קמדיס טופיק מדיס סבון מבוסס על צמחים סיניים ונותן לחות, שמן אמבט של בלנאום ארמל יכול גם להקל.סבון אמול גם טוב,

בברכה

דוד פרלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדוד

תה תה
    06/04/2008

אני רוצה להודות לך מאד על מלות העידוד. אני חושבת שלפעמים עידוד חשוב יותר מכל דבר אחר .תודה על ההמלצה לתכשירי הרחצה.
    תודה לך על תשובתך
    עזרת לי מאד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם באותו עניין עגום

ברכה
    06/04/2008

האם יתכן שתוספי b-למינהם בתוספת שמן בכור האביב יכול לעזור?
    האם זה יכול להופיע בפנים?אנא עזרתך הדחופה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברכה שלום

דוד פרלה
    06/04/2008

ברכה שלום,

לגבי השאלה הראשונה לא ידוע לי, לשאלתך השניה בדרך כלל לא מופיע בפנים ,

בברכה
    דוד פרלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו