פצעים באזור הגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים באזור הגב
    יניב
    28/03/2014

אהלן.
    אני סובל מפצעים בגב.
    בלי קשר אני מאובחן כסובל מסיבוריאה (מתבטא בעור אדום וקילופים בתקופות מסוימות בין הגבות, צידי האף, שפם, פאות ,סנטר וגם בקרקפת).

הלכתי לאינספור רופאי עור מומחים , וקיבלתי אבחנות שונות : פעם אקנה, פעם פצעי זיעה.
    לקחתי כדורים במשך 3 חודשים שאמורים לפתור את הבעיה, שמתי משחה מייבשת, המליצו לי על טלק רפואי, שום דבר לא פותר את זה.

צירפתי תמונות של הגב.
    אני מציין שהייתי במזרח הרחוק כמה שבועות, בעיקר בחופים, נעלמו הפצעים. כמובן ששבתי לארץ הכל חזר. בין אם אני מתאמן ובין אם לא.
    מבחינת מזון - אוכל בריא , משתדל להתרחק מבצק ושומנים.
    מקווה שתוכלו לעזור לי.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעים באזור הגב

הוספת תגובה

• פצעים באזור הגב - תגובה

אמיר קלי
    30/03/2014

יש לך אקנה וסבוריאה.הטיפול ברפואה סינית יעיל מאוד.יש צורך לקחת תוספי תזונה צמחים ולעשות דיקור .בדרך כלל תוך חודשיים יש כבר שיפור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה

אורחת
    03/04/2014

יש ג'ל הומאופתית ממש טוב של בית מרקחת ראשונים פארם שעזר לי מאוד באקנה ! נסה להכנס לאתר שלהם לראות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו