אטופיק או סבוריאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטופיק או סבוריאה
    דבורה
    29/04/2014

אני סובלת כחצי שנה מאדמומיות בעור הפנים וקילופים. ניסיתי משחות סטרואידיות אבל זה עוזר רק לתקופה ואז זה חוזר...
    קראתי קצת ואני רואה שיכול להיות שזה אסטמה של העור או סבוריאה... אשמח להבין מה ההבדל והאם זה משנה מבחינת הטיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אטופיק או סבוריאה

הוספת תגובה

• אני לא יודעת מה זה סבוריאה אבל

הדר
    30/04/2014

אטופיק דרמטיטיס שזה אסטמה של העור היא דלקת עור אלרגית, מה שגורם להתפרצויות האלו. גם לי יש את זה מאז ומתמיד, זה בא והולך... לפעמים כשיש לי משברים בחיים זה מתפרץ בצורה יותר חזקה וכו'... יכולה להגיד לך שהתנסיתי בהרבה מאוד דברים וגם לי משחות סטרואידיות עזרו רק באופן מוגבל... בזמן התקפים אמבטיות פושרות עם שמנים עוזרות לי ויש גם משחה טבעית בשם סקין סייבר שמשפרת את המצב. ניסית משהו מהדברים האלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אטופיק או סבוריאה - תגובה

דוד פרלה
    04/05/2014

שגית שלום,
    סבוריאה דרמטיטיס מופיעה בדכ בצידי האף ובקרקפת,מאופיינת ביובש ואדמומיות ,וקשקשת, הרקע הוא דלקת בבלוטות החלב ,
    אטופיק מופיעה בעוד אזורי גוף [ פעמים רבות קפלים פנימיים של מרפקים ובירכיים ] מאופיינת בגרד חזק יובש ואדמומיות והרקע הוא אלרגי ,
    הטיפול ברפואה סינית לכול תופעה שונה כמובן [ גם ברפואה מערבית הטיפול שונה ]
    בשניהם לרפואה הסינית תוצאות מצוינות,
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם ככה ככל הנראה מה שיש לי זה

דבורה
    06/05/2014

סבוריאה...
    איך נהוג לטפל בזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבוריאה

דוד פרלה
    07/05/2014

שלום,
    הטיפול כולל צמחי מרפא דיקור משחות טבעיות ושינוי תזונתי הניתנים לאחר אבחון ברפואה סינית, המקלים מאוד בסבוריאה
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו