מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לשמניהנונו10/04/2008
אני לא יודעת אם זה המקום הנכון לשאול.
יש לבני בן השנה עקיצת שושנת יריחו לשמניה כבר מחודש אוקטובר. הוא מטופל בעפולה. קיבל שתי זריקות אבל הגוף שלו לא קיבל את החומר ..הופיעה אצלו דלקת קשה ורגישות. הפסיקות את הזריקות ועכשיו הוא מקבל difulucan לא יודעת אם זה מדויק זו תרופה נגד פטריות עור. הוא כבר שבועיים מקבל וכל שבוע הוא עושה בדיקת דם. רופא המשפחה אמר שתרופה זו חזקה ופוגעת לפעמים בכבד במיוחד שמדובר בילד קטן. אני לא מרגישה שיפור בעקיצה גם. יש לו בדיקה ביום ראשון. אמרו לנו גם שאפשר מתן וריד אבל רופא אחר אמר שאולי הרגשיות היתה מהתרופה עצמה שיקבל דרך הוריד והוא יגלה תופעות לוואי יותר קשות. אני לא יודעת מה לעשות. מה אפשר לעושת ? האם עקיצה זאת מחלימה בסוף? כמה זמן? האם הצלקת שנשארת גדולה? איזה פתרונות עוד יש לעקיצה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נונו שלום,
דוד פרלה10/04/2008נונו שלום,
העבירי את השאלה לפורום רפואת עור BEOK
רפואה שלמה דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)