מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יבלת כואבת ברגלסיון16/10/2014
שלום,
מיזה כ-3 חודשים צמחה לי יבלת כואבת ברגל באזור העקב, זאת לאחר שאני מתהלכת כבר כ-15 שנה עם מספר יבלות ויראליות שם.
רופאת העור נתנה לי משחה למריחה יומיומית ושיוף היבלות.
כרגע אינני מתמידה בזה ואני לא מפסיקה לצלוע בגלל הכאב.
בנוסף אני בתחילת הריון עם חשש ריאלי שבקרוב יופיעו כאבי הורידים ואז בכלל אהיה צולעת..
שאלתי:
1. האם הפיתרון היחיד הרציני ליבלות זה התמדה במריחת משחות ושיוף המקום?
אינני מחפשת פיתרון קסם אך קשה לי מאוד עניין ההתמדה.
2.אני רוצה להתחיל לעשות הליכה יומיומית להתעמלות, יש איזה פיתרון להפחתת הכאב של היבלת בזמן הליכה? אולי סוג של סולייה מסויימת בנעל?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת כואבת ברגל - תגובה
דוד פרלה17/10/2014סיוון שלום,
יבלות ויראליות הינם תופעה עקשנית ומטרידה אך עם הזמן חולפות, ישנם פלסטרים מיוחדים היכולים להקל תשאלי בבתי המרקחת ,
הטיפול המערבי כולל שריפה בחנקן נוזלי או שימוש במשחות העוזרות להעלמותם, אין ברפואה סינית משחה יעילה יותר אבל טיפול פנימי בצמחים אנטי ויראלים ודיקור הניתנים לאחר אבחון ומכוונים לחזק את הגוף יכולים לזרז את העלמות היבלות, או למנוע את חזרתם לאחר טיפול רפואי [ בעיה מאוד שכיחה [
בגלל שאת בהריון מומלץ לחכות עד אחרי הלידה בטיפול הסיני כי חלק מהצמחים אנחנו לא נותנים בזמן הריון.
בברכה
דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)