פצעים בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים בפנים
    צילי
    29/01/2015

היי אני בת 30 וגדלו לי המון פצעים בפנים ועכשיו יש לי סימנים.אני מיואשת כבר .הרופא עור אמר לי לקחת רוקוטאן ואני לא רוצה.אני שומרת על תזונה בריאה .לא לוקחת גלולות.הגיינית מאד .אין לי מושג למה התפרצו לי ככה פצעים.תעזרו לי בבקשה.נ.ב התחלתי לקחת אגנוס קאסטוס משיח אברהם לטיפול בחוסר איזון הורמונלי.וזה לא עוזר.בנוסף לאבץ פיקולינט בהמלצת הנטורפתית.הצילוו עזרתכםם.תיראו תמונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעים בפנים

הוספת תגובה

• פצעים בפנים - אקנה-תגובה

דוד פרלה
    30/01/2015

צילי שלום,
    הרפואה הסינית: רואה באקנה ביטוי למצב של חום עודף בגוף המאיץ את התהליך הדלקתי . חום זה יכול להיגרם:
    חוסר איזון הורמונלי המתגבר עם מתחים היוצרים חסימות אנרגטיות בגוף.
    על ידי מזון שומני, מתוק, וחריף שיוצר הצטברות של חום ולחות במערכת העיכול, שמתבטא בסופו של דבר בעור.
    • על ידי מתח נפשי שמאט את קצב חילוף החומרים בגוף וגורם לחום ודלקתיות בגוף.
    • על ידי גורמים סביבתיים אקלימיים שמשפיעים על אלו שבגופם חום בעיקר בריאות, החום העודף מצטבר על פני העור והרקמות ויוצר את צורות האקנה השונות.
    טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מניסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
    • בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו