אודם וקשקשת בקרקפת אזור העורף לילדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודם וקשקשת בקרקפת אזור העורף לילדה
    אמא של
    07/10/2015

שלום רב
    לפני 10 ימים גיליתי שבקצה הקרקפת של הבת שלי (אזור העורף) יש אדמומיות וקשקשת חריפה בשטח של כ 3 סמ"ר.
    רופא המשפחה אמר שזו אקזמה ונתן לי בטא קורטן. אני מבקשת להמנע ממשחות סטרואידיות ולכן מרחתי לה משחה טבעית בשם Lavido (קצח, עץ התה ולבנדר) שבהתחלה היה נראה שמסייעת לשיפור,אבל הזמן עובר ואני לא רואה שהתופעה נעלמת.
    האם אין ברירה אלא לעבור לבטא קורטן? יש משהו אחר שאני יכולה לעשות?
    אני רוצה לציין שהיום הבת שלי הראתה לי שצמחה לה גולה בעורף עצמו ואני חוששת שהוא קשור לתופעה בעור ומעיד על התפתחות זיהום.
    מצרפת תמונה קצת קשה לראות כי זה בין השערות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מנסה שוב לצרף תמונה

אמא של
    07/10/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסה שוב לצרף תמונה - תגובה

אמיר קלי
    08/10/2015

לרפואה סינית יש מענה טוב לטיפול באקזמה .יש צורך במטפל שמתמחה בעור כדי שיאבחן יתן את הצמחים המתאימים ומשחות על בסיס צמחי.אין תרופת מדף טבעית שיכולה לעזור יש צורך באבחון ספציפי וטיפול ספציפי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו