מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- העלמת כתמים של ליכן פלנוסדוד פרלה14/05/2008
שלום רב..!
לפני שנה בערך התגלו אצלי מספר נגעים חומים אדמומים ואפילו סגולים הנראים כמו שריפה מסיגריה הלכתי לרופא ואחרי כמה פגישות גילו אצלי שזה אכן ליכן פלנוס הוא נתן לי משחה של אסטרואידים והגרת הפסיקה והכתמים התביישו והבולטים התחילו להעלם עכשיו נשארו לי הכתמים המזעזעים על הגוף(רגליים,ידיים,בטן,גב וכולי'....)אמרו לי לנסות שמן רימונים אך ללאא עזר.. יש לך איזשהו כיוון להדריך אותי אך שהכתמים יעלמו אני מיתחתנת פחות מחצי שנה ואני רוצה להיות נקייה מכתמים.... והליכן פלנום לאו דווקא בא בגיל העמידה אני בת 20 . הודה לך אם תשיב זה דבר שמסתכל ובמיוחד בחורכה צעירה בגילי ובמיוחד שהקיץ קרב אלינו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן פלאנוס
דוד פרלה15/05/2008רונית שלום,
ליכן פלנוס היא מחלת עור כרונית נדירה יחסית,פוגעת בעור ובריריות הפה ומלווה בגרד טורדני.לא נמצא ברפואה מערבית מה הגורם הישיר למחלה, המחלה לא מסוכנת אך דורשת מעקב של רופא במיוחד אחר מצב רירית הפה[ במידה ויש בפה ] ,אצל מרבית האנשים תוך שלוש עד חמש שנים המחלה חולפת , הטיפול ברפואה סינית כולל צמחים ודיקור הניתנים לאחר אבחון ומנסיוני מזרזים את מהלך ההחלמה מהמחלה ,ומקילים בצורה משמעותית על הסיממפטומים- גרד ,וכתמים על העור,
בברכה
דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליכן פלנוס
ברכה15/05/2008כנראה שהליכן פלנוס עבר לי לפה התור שלי למרפאת בית החולים הנה רק בסוף החודש...האם לרפואה הסינית יש עפשרות לפתור את הבעיה המדאיגה הנ"ל? האם כל ליכן פלנוס בפה גורר אחריו סרטן בפה? אבקש את התיחסותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ברכה15/05/2008האם המרפאה ברמת אביב שיכת לקופח הכללית??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברכה שלום
דוד פרלה16/05/2008ברכה שלום,
המרפאה פרטית לא שייכת לקופה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעפשרות/ אפשרות
ברכה16/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליכן פלנוס
דוד פרלה16/05/2008ברכה שלום,
רק במיקרים נדירים מאד ליכן פלנוס בפה הופך לסרטני ,כך שרוב הסיכויים שזה לא סרטני,
טיפול בצמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון מזרזים את ההחלמה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ברכה16/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)