גרד במפשעות חוזר כל כמה חודשים מה לעשות?!?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד במפשעות חוזר כל כמה חודשים מה לעשות?!?
    שמואל
    23/08/2016

בצבא הופיע הגרד באזור המשפעות והאשכים שמתי פיטריון, חזר לי הגירוד אחרי חודש לא עזר שמתי יומובט אחרי זה לא עזר כבר השתחררתי מהצבא ואחרי כמה חודשים שוב חוזר הגירודשמתי פטריון בשילוב סבון אקטיסופ, לא עזר הגעתי שוב לרופא עור נתן לי 2 משחות: 1. יורקס לטיפול בגרדת. 2. קרם לטיפול פטרייתי לא פטריון משהו אחר. לא עזר אחרי חודש שוב גירד הפעם הרופא עור נתן לי כדור נגד גרד: לורטדים ומשחה הידרוגיסטן הרופא אומר לי שגם הוא לא יודע מה מקור בגרד... אני כבר שנים נלחם בתופעה 5 שנים... מה לעשות כדי למצוא פתרון מוחלט? הגרד הוא בלתי סביל ונמדיר שינה מעיניי הרופא מסתכל אומר אני לא רואה כלום, אין פה פטריה אולי אלרגיה אולי דלקת גם הרופא בצבא אותו דבר... מה לעשות????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גרד במפשעות חוזר כל כמה חודשים מה לעשות?!? - תגובה

דוד פרלה
    01/09/2016

שמואל שלום,
    טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
    בתזונה המעט באוכל חריף מטוגן אלכוהול וקופאין,
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו