מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים מוגלתיים בקרקפתרוני09/06/2008
שלום, אני בן 42, ובערך בגיל 30 החלו להופיע לי פצעים בקרקפת, בדרך כלל מוגלתיים. במשך תקופה ארוכה קיבלתי מינוציקלין, ולאחר מכן רואקוטן, אך זה עזר רק לתקופה, ולאחר מכן הפצעים חזרו. בשנים האחרונות התייאשתי מלקיחת תרופה לעניין. עשיתי ספורט, התזונה שלי טובה, אבל הפצעים לא נעלמים. גם בגלל העובדה שאני מקריח ומעדיף לעשות קרחת מטעמים אסתטיים, הבעיה חמורה. כי הפצעים פשוט בולטים מאוד (בייחוד אחרי שאני מסתפר עם מכונה). אני אובד עצות, מה עוד אפשר לעשות בעניין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים מוגלתיים בקרקפת
דוד פרלה10/06/2008רוני שלום,
טיפול בצמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון ומורידים את רמת הדלקתיות בגוף,יכול מנסיוני לעזור מאד במצבים אלה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנוגע לתשובה על פצעים בקרקפת
רוני12/06/2008האם הפתרון שאתה מציע לבעיית הפצעים בקרקפת הוא מנסיונך זמני, והפצעים חוזרים תקופה לאחר תום הטיפול או שמדובר בפתרון קבוע?
בברכה,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים בקרקפת
דוד פרלה12/06/2008רוני שלום,
ישנם מיקרים בהם הפצעים אינם חוזרים ,וישנם מיקרים בהם הם חוזרים, וישנם מיקרים בהם ניתן רק לשפר את המצב בלי להעלימו לגמרי,תוך כדי טיפול רואים כיצד הגוף מגיב, בלתי אפשרי לצערי לצפות מראש,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 שאלות בבקשה
קיי12/06/2008שלום רב,
2 שאלות בבקשה: הנני בת 42 אם לתינוקת. בחודשים האחרונים עברתי לקוסמטיקה טבעית לחלוטין נקייה מכל כימיקל + שימוש בסבונים ושמפו כנ"ל. לפני כחודש עברתי תקופה של גרד שהחמיר אחרי מקלחת בעיקר באזור החזה והזרועות. מכיוון שנגמר לי קרם הלחות הטבעי לחלוטין השתמשתי זמנית בקרם סמי טבעי (מכיל פרבנים ואולי עוד כימיקל) - ולהפתעתי העור הגיב הרבה יותר טוב אליו. מה יכולה להיות הסיבה לכך? מהי עמדתך בדבר שימוש בחומרים טבעיים לחלוטין בלבד? האם זה לא יכול להחליש מעט את העמידות של הגוף בפני חשיפה לכימיקלים שכאלה ביום יום? (הרי לא בכל מקום אמצא סבון טבעי לחלוטין..). שאלה שנייה בבקשה , בתי בת השנה וחצי אובחנה עם אסטמה של העור בגיל כמה חודשים. אחרי טיפול במשחות עבר. לאחרונה (כמעט שנה עברה) התחילה לפרוץ לה פריחה בגוף ובעורף (לא בגפיים) - בעיקר כשאני אוספת אותה מהגן והיא מזיעה הפריחה מוגברת. אין גרד. הפריחה לא עוברת מזה כמה ימים (כנראה התפרצות). אינני משתמשת בכלום למעט מקלחת וחומרי לחות עבורה. האם עשוי לעבור לבד? האם יש תוסף או קרם שניתן לקנות כדי להחיש את ההחלמה מההתפרצות? האם העובדה שלאחרונה היא גם יותר עצבנית (שלב התפתחותי) יכול להאיץ את ההתפרצות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטופיק דרמטיטיס-אסתמה של העור
דוד פרלה12/06/2008קיי שלום
לשאתך הראשונה באם הגוף הגיב טוב לקרם הלא טיבעי לגמרי המשיכי להשתמש בו,לכל עור יש את המשחות של הלחות שהוא מגיב יותר טוב אליהם ,והמבחן הנכון ביותר הוא ניסוי ותהייה ,לא חייב להיות טבעי במאת האחוזים.
לשאלתך השניה עשוי לעבור לבד, תנסי טופיק מדיס קרם של חברת קמדיס,במידה ויש חשש לזיהום משני יש לראות רופא לקבלת משחות חזקות יותר, מתח מחליש את מערכת החיסון ומאיץ היתפרצויות, טיפול ברפואה סינית מאוד עוזר למצב זה מנסיוני
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)