בעיית אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית אקנה
    דנה
    16/06/2008

שלום ד"ר אני מטופלת 5 חודשים בצמחים אצל מטופל בבעיות הורמונליות עקב אקנה. אני גם לוקחת גלולות. אך כבר עברו 5 חודשים והשינוי הוא מאוד קטן. במיוחד יש לי אקנה בזמן מחזור ואחרי . לעומת שאני עם גלולות . אני לקחתי צמחים וקרמים נגד אקנה של אק- מדיס אך זה לא עוזר לי בחודש שילמתי 500 ש"ח על הצמחים לבישול האם זה בכלל מחיר נורמלי יותר אפילו מרואקוטן ובגלל שזה כל כך יקר הפסקתי אחרי 5- 6 חודשים למה הטיפול שהיה צריך להצליח בצמחים נגד בעיות הורמונליות לא עזר לי מה יכול להיות סיבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית אקנה

הוספת תגובה

• דנה

דוד פרלה
    17/06/2008

דנה שלום,

המחיר של הצמחים נורמלי,והסיבה שהוא יקר היא שהצמחים מיובאים מארצות הברית ולא ישירות מסין ביגלל הבטחת איכות ודרישות משרד הבריאות, לא לכולם הטיפול עוזר ,שיטת הטיפול ברפואה סינית הינה עדינה וכנראה שחוסר האיזון ההורמונלי אצלך היה חזק יותר מהשפעת הצמחים והדיקור למרות שבדרך כלל ישנם אחוזי שיפור גבוהים במצבים אלה,

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו