גירוד ואדמומיות ברקפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד ואדמומיות ברקפת
    לינוי
    21/08/2008

יש לי גירוד ואדמומיות בקרקפת במוקד מסוים מעל העורף. התחלתי להשתמש בשמפו של סבומדיס, וקרם לחות של סבומדיס. לאחר 4 ימים של השימוש בקרם לחות בנתיים אין הקלה בגירודים ,נאמר לי שהשימוש צריך להיות חודש לפחות כדי לטפל בבעיה,אבל השאלה שלי אם לא צריך להיות הקלה רק בגירודים כבר בימים הראשונים של השימוש בשמפו ובתחליב ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד ואדמומיות ברקפת

הוספת תגובה

• גירוד ואדמומיות בקרקפת

דוד פרלה
    24/08/2008

לינוי שלום,
    בד''כ יש שיפור בגרד די מהר, אבל ישנם מקרים בהם לוקח יותר זמן ,שימי את התחליב יום יום,ואפלו פעמים ביום,ירידה ביובש בד''כ מורידה גם את עוצמת הגרד בסבוריאה,

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירוד בקרקפת

נעמה
    26/08/2008

במקרה שלי אין יובש בקרקפת, יש אדמומיות ובעיקר גרד.(מעל העורף בשיער) רופאת עור אמרה לי שזה גירוי בעור ונתנה לי סטרואידים שמרחתי אותו כמה ימים, הייתה הקלה בגרד, וזה חזר. ורופא אחר שאמר לי שזה סבוריאה ולכן לקחתי סבומדיס. אם זה לא סבוריאה , מה זה יכול להיות ? במה עוד אני יכולה להשתמש ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירוד בקרקפת

דוד פרלה
    26/08/2008

מרים שלום,
    מאד נפוץ לראות סבוריאה באזור הקרקפת, לעיתים גם פסוריאזיס של הקרקפת נראה דומה, לעיתים לוקח זמן עד שהטיפול החיצוני עוזר, ברפואה סינית משלבים טיפול פנימי של צמחי מרפא דיקור ותזונה הניתנים לאחר אבחון על מנת להחזיר את האיזון לגוף ולשפר את מצב העור,בד''כ מאוד עוזר,

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו