אלופציה :(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלופציה :(
    גל
    12/10/2008

שלום, קוראים לי גל ואני בת 20. יש לי מחלה בשם אלופציה בערך 5 -6 אני מטופלת כבר הרבה זמן רצה מרופא לרופא ורק לפני שבוע בערך גילו לי שעשיתי בדיקה גילו שיש לי את המחלה הזאת... אני סובלת מהתקרחות בחלקים גדולים בראש ב-80% מהראש, בגבה השמאלית וצד השמאלי של הריסים, בידיים וברגליים.. הלכתי לרופא שיביא לי אולי תרופה שמבוססת על צמחים, ועכשיו אני אתחיל תרופות משחות.. אני בשיא הדיכאון, אין לי ממש תיאבון, אין לי חשק לצאת מהבית, אני לא אוהבת להיות בסביבת אנשים כי ישר אני מרגישה שמדברים עליי, שמרכלים עליי... אני לא יודעת מה לעשות ומה לחשוב, האם זה יעבור?? אודה לך אם תוכל לעזור לי.. תודה, יום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלופציה :(

הוספת תגובה

• אלופציה

דוד פרלה
    15/10/2008

גל שלום,

אלופציה אראטה היא תופעה שאין מדע מדויק לגבי קצב השיפור,אני ראיתי לא מעט מקרים שהשתפרו וחזרו למצבם הרגיל, וישנם כאלה שגם מהלך המחלה שלהם קצר , [ אופטמיות והמשך רגיל במהלך חייך למרות הקושי רק יעזרו לך להשתפר מהר יותר] ,
    ברפואה סינית התופעה קשורה מאד למצב נפשי אך גם למצב הפיזיולוגי תפקיד חשוב, הטיפול צריך להיות משולב של רפואה מערבית ורפואה סינית-דיקור וצמחי מרפא הניתנים לאחר אבחון בהחלט עוזרים, צרייך סבלנות לפחות 3 חודשים של טיפול בצמחים ודיקור בכדי לראות עד כמה הטיפול יעיל, מנסיוני ניתן בהחלט לעזור ,שוב התופעה אנינה קלה לטיפול אך יש מה לעשות,

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלופציה :(

גל
    15/10/2008

ומזה זה הדיקור סיני הזה? מה הוא אמור לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלופציה

דוד פרלה
    15/10/2008

גל שלום,

הדיקור תורם בשני מישורים באלופציה:1, שיפור זרימת והזנת הדם לעור ע''י גירוי מקומי במקומות בהן צמיחת השיער דלילה, 2, איזון והרגעת הנפש,

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו