ליכן פלנוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליכן פלנוס
    דנה
    06/11/2008

בוקר טוב. אובחן אצלי בביופסיה ליכן פלנוס בפה. יש לי כתמים לבנים - פסים בחניכיים. אין לי כאבים. רציתי לדעת אם יש סיכוי שהמחלה תעבור? האם יש סיכון? מה אני אמורה לעשות? התור שלי לרופאה רק בעוד שבועיים, רציתי קצת מידע אם אפשר קודם לכן תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליכן פלנוס

הוספת תגובה

• עוד משהו

דנה
    06/11/2008

רציתי לדעת אם יש איזה מיץ טבעי שאפשר לשתות שיכול לעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליכן פלאנוס

דוד פרלה
    06/11/2008

דנה שלום,
    ליכן פלנוס היא מחלת עור כרונית נדירה יחסית,פוגעת בעור ובריריות הפה ומלווה בגרד טורדני.לא נמצא ברפואה מערבית מה הגורם הישיר למחלה, המחלה לא מסוכנת אך דורשת מעקב של רופא במיוחד אחר מצב רירית הפה[ במידה ויש בפה ] ,אצל מרבית האנשים תוך שלוש עד חמש שנים המחלה חולפת , הטיפול ברפואה סינית כולל צמחים ודיקור הניתנים לאחר אבחון ומנסיוני מזרזים את מהלך ההחלמה מהמחלה ,ומקילים בצורה משמעותית על הסיממפטומים- גרד ,וכתמים על העור,
    לא ידוע לי על מיץ טבעי שמקל, אבל שתיית צמחי מרפא הניתנים לאחר אבחון עוזרת,
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דנה
    09/11/2008

תודה רבה לך ד"ר על התשובה המרגיעה שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו