מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רואקוטן ואלכוהולבליזי28/11/2008
שלום! אני כבר לוקח רוקאוטן למשך שבוע וחצי בלבד. האם אני יכול ללילה אחד לשתות אלכוהול? אם כן, באילו כמויות אני יכול לשתות ואם אשתה מה יכול לקרות לגופי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן ואלכוהול
דוד פרלה29/11/2008בליזי שלום,
הפנה את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיתעלפות לאחר השתייה
שרית31/03/2009היי,
לא יכולתי שלא לענות על הפורום הזה.
אז ככה:
בסוף שבוע האחרון ביליתי בחול עם חברות , אני לוקחת את הרקוטן בערך איזה שבועיים במינון של 2 כדוריים בשבוע.
אני יצאתי עם חברות למועדון ושתיתי שם אלכוהול והיתעלפתי בשירותיים ונירדמתי שם בערך 4 שעות.
זה גרם אסון גדול לכול מי שנימצא איתי בטיול הזה וזה הפך את הטיול לאסון נורא.
אני לא רופאה ולא יועצת אבל אומרים אין חכם כבעל ניסיון.
אז תרשה לי לומר לך בהזדמנות זו, שמה שחויתי לא היה נעים..........
אנא הימנע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוראקוטן
דוד פרלה01/04/2009שלום,
בד''כ מומלץ לא לשלב אלכוהול בטיפול תרופתי ,במיוחד בתרופות כמו אוראקוטן המשפיעות על תפקודי כבד,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)