פצע שאינו נרפא באפרכסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע שאינו נרפא באפרכסת
    צבי אורלן
    02/12/2008

נשלחתי ע"י הרופא הפלסטיקאי להסרת הנגע שגודלו מוגדר יותר מ5 ס"מ. הרופא המנתח קבע ניתוח ב25 בינואר.כלומר אז הוא מתכונן להוריד לי חלק מהאפרכסת.
    מנסיוני בעבר למדתי שטיפול אנטיביוטי מפסיק את הנזילה מהפצעים המופיעים אצלי לעיתים והם נרפאים מבלי לנתח. אני מחפש טיפול אלטרנטיבי שיפסיק את ההפרשות מהפצע כך שלא אצטרך לעבור ניתוח בתודה על תשובתך צבי אורלן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע שאינו נרפא באפרכסת

הוספת תגובה

• פצע שאינו נרפא באפרכסת

דוד פרלה
    04/12/2008

צבי שלום,

טיפול בצמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול לעזור מאוד מנסיוני במצב זה,

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלו צמחי מרפא אתה ממליץ?

צבי אורלן
    23/12/2008

קיבלתי את תשובתך באיחור, אני מבין שאתה ממליץ בין השאר על צמחי מרפא על אלו מהם אתה ממליחץ קח בחשבון שהתשובה מהמעבדה ההבקטריולוגית מודיעה על חיידקים מקבוצת סטרפטוקוקוס אאורוס...בתודה צבי אורלן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צמחי מרפא

דוד פרלה
    25/12/2008

צבי שלום,

הצמחים הם מהרפואה הסינית בעלי השפעה אנטי דלקתית ומיבשת לעור למניעת הפרשות,ניתנים לאחר אבחון,

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו